Powered by Blogger.
RSS

♥ Palestin Supporter ♥

hyee ! ! chomell tak gambar atas nie , tapi kenapa yea ? haaa ! cuba bukak facebook korang * confirm setiap orang da ada facebook zaman nie * 
pagi nie bila line da ok * selepas dua hari line celcom buat hal * aku bukak facebook , mula-2 tengok , mak aiihh gambar ape lak nie ? then terbaca satu article ( '.' ) 

Minta TOLONG semua sahabat Menukar gambar profil anda Tahanan Palestin yang berada di Mogok Lapar memerlukan Bantuan anda, Sila Kongsi Status ini dengan kawan anda untuk menyebarkan KESEDARAN tentang Mogok lapar yang terbesar dalam sejarah .. 

Bilal Thiab ... 76 hari 
Thaer Halahleh ... 76 hari
 Hassan Safadi ... 70 hari 
Omar Abu Shallal ... 68 hari
 Mohammedd Al-Taj ... 60 hari 
Mahmoud Sarsak ... 54 hari 
Faris Al-Natur ... 47 
hari Jafar Ezz Al-Din ... 53 hari 
Abdallah Al-Barghouthi 32 hari 

lebih daripada 2000 Banduan .... 27 hari Berkongsi dan jangan biarkan Media Barat mengebumikan kes mereka, semua mereka meminta HAK ASASI mereka sebagai tawanan perang, hak Lawatan, Hak pendidikan dan hak-hak lain yang diisytiharkan oleh undang-undang antarabangsa. *mereka terseksa setiap saat, dan boleh mati bila-bila masa sahaja, ada yang telah turun 30 kg, bleeding di beberapa bahagian di tubuh, dan gigi pun luruh,,, sama-sama kita banyakkan taubat & berdoa untuk ikhwah kita di sana, tolong sebarkan ke semua group yg ada, ini antara usaha kecil yg boleh kita buat , Perang Media !
 
*aku bukan nak berperang tau *
kita sebagai satu agama dengan mereka , bagus jugak lhaa kalau nak meyokong tapi bukan buad mogok kea ape , hanya sekadar menyokong si sini da berdoa agar semuanya selamat =,=
AMIN ! ! ! 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment